De bakpannen van Carbon staal van De Buyer uit de Vogezen zijn zeer geliefd bij Franse chefs vanwege hun gelijkmatige en zeer efficiënte warmteverdeling. Het dichtschroeien van het vlees of bereiden van wok gerechten gaat moeiteloos en razendsnel, dankzij de hoge hitte absorptie.

 

mineral-B

 

De lange steel is zo geplaatst, dat je handen niet te dicht bij de warmte kunnen komen. Een anti-aanbaklaag is overbodig, na het inbranden vormt de pan zelf een natuurlijke anti-kleeflaag!

Mineral B Element is een ijzeren pan van 100% natuurlijk mineraal materiaal met een beschermende afwerking van organische bijenwas. Het is gegarandeerd zonder coating van OCTP of PTFE! Geen chemicaliën zijn toegevoegd en er is gebruik gemaakt van een milieuvriendelijk productieproces. Ecologisch, recyclebaar en duurzaam. De pan kan hoge temperaturen bereiken, waardoor vitaminen en andere voedingsstoffen blijven behouden.

De Buyer met meer dan 180 jaar ervaring, maakt producten van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voor de veeleisende thuiskok!