Gnocchi met Gorgonzolasaus

Ingrediënten (4 personen):

  • 500 gr Gnocchi di Patata
  • 100 gr Gorgonzola
  • 100 gr Mascarpone
  • 50 ml slagroom
  • 25 gr rucola (grof gesneden)

 

Bereidingswijze:

Verwarm de slagroom in een pan. Voeg de Gorgonzola en Mascarpone toe en laat de kaas op laag vuur smelten (regelmatig blijven roeren). Breng op smaak met (versgemalen) peper. Breng ondertussen in een ruime pan water aan de kook en voeg wat zout toe. Leg de gnocchi er voorzichtig in en kook ze gaar in 2-3 minuten (ze zijn gaar als ze komen bovendrijven). Schep ze met een schuimspaan uit de pan en verdeel de porties in 4 diepe borden. Verdeel de gorgonzolasaus erover en garneer met de rucola.

 

Wijnadvies:

  • Roero (Nebbiolo) van Botto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *